Professzionális bádogozás

Garantáljuk a legmagasabb minőségű kivitelezést a bádogozásban, melyben több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk

GABINEMIMPEX KFT.

Tetőfedés – bádogozás

A tetőfedés jövője

Ne hagyja, hogy épületének csapadék- és vízelvezetése folyamatos problémát okozzon! Válassza inkább cégünk hosszú múlttal rendelkező tapasztalt csapatát, hogy a legmodernebb technológiai eszközökkel, minőségi munkával végezzük el a bádogozási munkálatokat!

Tartozzon Ön is elégedett Ügyfeleink közé!

A tetőfedés jövője

Ne hagyja, hogy épületének csapadék- és vízelvezetése folyamatos problémát okozzon! Válassza inkább cégünk hosszú múlttal rendelkező tapasztalt csapatát, hogy a legmodernebb technológiai eszközökkel, minőségi munkával végezzük el a bádogozási munkálatokat!

Tartozzon Ön is elégedett Ügyfeleink közé!

a mi szemléletünk

Ha tetőfelújításhoz, javításhoz vagy éppen épülő épületének tetőszerkezetéhez keres szakmai segítséget, akkor most jó helyen jár! Az ácsszerkezet készítésétől kezdve, a különböző szigetelési és fedési technológiákon keresztül egészen a bádogozási munkákig szakszerű segítséget nyújtunk!

Modern, megbízható és minőségi anyagokkal, a legújabb technikákat alkalmazva időtálló, vízzáró tetőt készítünk rövid határidővel, teljeskörű garanciával, versenyképes áron!

Állunk rendelkezésre családi- vagy társasházak, gazdasági-, ipari épületek, melléképületek tetőszerkezetének kivitelezésénél, felújításánál, javításánál, vagy éppen utólagos szigetelésénél. Egyedi elképzeléseket is szívesen fogadunk!

Szolgáltatásaink

CSEREPES TETŐFEDÉS

A cserepes tetőfedés az egyik leggyakoribb tetőfedési választás. Hagyományos megjelenésével és hosszú élettartalmával tökéletes megoldás családi házak fedésére.

CSERÉPLEMEZES TETŐFEDÉS

A cserepeslemez kis tömege miatt a könnyűszerkezetes házakhoz kiváló választás, illetve lapostetős házak tetőburkolataként is nagyszerű megoldás lehet. A rengeteg előnnyel járó cserepeslemez, akár nagy, több méteres panelekként is megrendelhető.

TRAPÉZLEMEZES TETŐFEDÉS

Ideális opció ipari épületek, tárolók és garázsok tetőfedésére. Kevés karbantartást igényel és jól helytáll az időjárás viszontagságainak. A lemezeket előre méretre vágatjuk, így azok beépítése kevesebb időt vesz igénybe, valamint zaj – és pormentes.

ÁLLÓKORCOS TETŐFEDÉS

A modern és letisztult megjelenésének köszönhetően könnyedséget és szabályosságot ad a tetőknek. Az állókorcos tetőfedés tökéletes választás nagyobb területek fedésére, burkolására. Időálló, valamint kevés karbantartást igényel.

ZSINDELYES TETŐFEDÉS

A zsindely alkalmazása új épületek, szaletlik, kerti pavilonok, előtetők fedésére a legjobb választás lehet. Sugárzó szépsége mellett kiváló hangszigetelő anyag, sőt az eső, hó és por ellen is kitűnő védelmet nyújt.

TETŐJAVÍTÁS-TISZTÍTÁS

Minden tető előbb-utóbb javításra szorul, szükség esetén a teljes felújításra van szükség. Ez sosem egyszerű munka, hiszen általában nagy költségekkel, előkészülettel, sok gondolkodással jár együtt. Bízza  szakemberekre a munkát, biztosan nem fog csalódni.

Felmérés

Magyaroszág egész területén. Jelezze mit szeretne felújíttatni, tisztíttatni vagy éppen építtetni, mi felmérjük, majd vállaljuk a teljes kivitelezést!

Árajánlat

Forduljon hozzánk már ma! Csak akkor kell fizetnie, ha megrendeli szolgáltatásaink egyikét. Nálunk nem merülnek fel felesleges kiadásai.

Anyagbeszerzés

Az alapanyagokat Ön választja ki, de mi a minőséget ajánljuk, hogy az elvégzett munka kifogástalan legyen.

Garancia

Cégünk szakemberei illetve szaktudása garancia a pontos, időtálló munkára!

Cégünk az előzetes telefonos egyeztetést követően díjmentes kiszállást és állapot felmérést vállal az ország egész területén.

0
CSALÁDI HÁZ
0
TÁRSASHÁZ
0
LERAKOTT CSERÉP
0
INGYENES FELMÉRÉS

KEZDJE EL VELÜNK TERVEZNI AZ ÚJ ÁLOMOTTHONÁT

CÉLUNK, HOGY ÜGYFELEINKET CSÚCSMINŐSÉGŰ SZOLGÁLTATÁSAINKKAL BIZTOSÍTSUK

Tetőfedés - Tetőépítés

Forduljon hozzánk ha tetőit, előtetőit, teraszának fedését profikra bízná, hogy háza, nyaralója, apartmanja olyan legyen, mint amilyet megálmodott. Tetőfedések lindabtető cseréplemez, trapézlemez, akár korcolt fedéssel, továbbá betontető szigetelése, falak szigetelése, kőgyapot, hungarocel, drajvithalo, gletelése és belső külső javításokat is vállalunk.

Tető tervezés és építés

Tudja már, hogy milyen burkolást szeretne jövőbeli háza tetejére?
Ha még nem döntött a tető fedésének típusa mellett, Segítünk! Szakembereink segítenek Önnek kiválasztani az időjárási viszonyok, háza és az Ön számára legideálisabb típust, anyagot, színt, formát!

Tető felújítás és renoválás

Javítási és felújítási tetőjavítási munkálataink során nagy hangsúlyt fektetünk az ügyféleink igényeire és szem előtt tartva azokat törekszünk a tökéletes kivitelezésre, a teljes elégedettség elérésére! Szakembereink és minőségi felszerelésünk garancia Önnek arra, hogy amit kap az minőségi, profi munka lesz!

Referenciák

Rólunk Irták

Nagy Ágnes

"A tavalyi évben a családi házunk tetőfelújításához kerestünk egy profi, versenyképes áron dolgozó csapatot. A Gabinemimpex Kft.-re esett választásunk, precíz, minőségi munkát végeztek."

Szabadi Franciska

"Köszönöm Nektek a gyors, profi munkát, teljességével elégedettek vagyunk."

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!

Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy írjon üzenetet az alábbi űrlap segítségével!

TELEFON ELÉRHETŐSÉG:

E-MAIL ELÉRHETŐSÉG:

Minden megkeresést örömmel fogadunk és igény esetén részletes árajánlatot küldünk.

KÜLDJÖN ÜZENETET ÉS VISSZAHÍVJUK!